Ontmoet onze mensen

Mathilde

Ik ben Mathilde Bos, 29 jaar en een gevoelsmens. Het liefst ben ik buiten. Ik hou van struinen en ben niet bang om te verdwalen. Geluk zit voor mij in de tijd nemen en genieten van kleine dingen. Gezond eten maken en op mijn blote voeten de natuur in.

Mijn hartewens is om mensen meer in contact met de natuur te brengen, om nog dichter bij zichzelf te komen.

verbindingintuïtiefwarmempatischzorgzaam sensitief

Koen

Ik ben Koen Hofman, 36 jaar en ik ben het liefst met mijn handen aan het werk in de buitenlucht. Ik hou van ontdekken, uitvinden en vooral eigenwijs zijn. Ik ga voor avontuur.

Ik geloof in de natuur; hand in hand leven met alles wat zij te bieden heeft. Het is mijn droom om in de ongerepte natuur te wonen en mensen te laten ervaren wat de natuur voor hen kan betekenen.

toegeweiddoelgerichtvolhardendorganisatornauwkeurigintuïtief

mathilde-sub-header

De natuur is voor mij altijd een rode draad in mijn leven geweest. In 2014 startte ik met mijn studie Pedagogiek vanuit ecologisch perspectief. Ik woonde in Amersfoort en bracht mijn vrije tijd vooral door in de Soesterduinen. De passie voor natuur vertaalden zich door in mijn studie. Ik leerde hier hoe ik kinderen met hulp van de natuur dichter bij zichzelf kon brengen.

Vanaf mijn kindertijd heb ik de droom om in een hutje op de hei te gaan wonen. Toen Koen en ik elkaar ontmoetten bleken we allebei de droom te hebben om in de natuur te leven. Samen hebben we ons tiny house gebouwd met natuurlijke materialen. Finn ons zoontje heeft er leren kruipen en staan. Het was een bijzonder jaar waarin we ook voelden dat we meer wilden doen. Beide hebben we de wens om met anderen te verbinden en hen te laten ervaren wat de natuur voor hen kan betekenen. Een zijnsplek waar mensen letterlijk er gewoon mogen zijn. De stilte en ruigheid van Scandinavië heeft ons altijd al getrokken. In de zomer van 2021 kwamen we thuis in Zweden. Een bijzonder fijn gevoel. Na de Zweedse winter hebben we de knoop doorgehakt: wij gaan hier een plek oprichten voor mensen die het avontuur met zichzelf willen aangaan en dichter bij hun eigen natuur willen komen.

koen-sub-header

Alles begon met een bushcraft tocht in Noorwegen. Op dat moment werkte ik in Utrecht bij een creatief communicatiebureau als projectleider en adviseur. Daar werd persoonlijke ontwikkeling erg gestimuleerd. Tijdens een NLP cursus werd ik geconfronteerd met de persoon die ik was geworden. Dat was zo anders dan het kind dat ik vroeger was. Ik had me laten vormen door de buitenwereld en door alles wat andere mensen over mij dachten en zeiden. Ik was niet echt gelukkig. In die periode maakte ik een aantal bushcraft tochten in Zweden, Noorwegen en Schotland. Dat in combinatie met de persoonlijke ontwikkelingstrajecten bracht mij steeds meer tot de kern; wie ben ik en waar sta ik voor?

Toen heb ik de keuze gemaakt om voor drie maanden naar Noorwegen te gaan om mee te draaien op een boerderij. Dat bleek de reset te zijn die ik nodig had. Ik besloot mijn baan op te zeggen en mijn eigen pad te volgen. Niet wetende dat ik als zzp timmerman aan de slag zou gaan, een ecologisch tiny house zou bouwen en later zou emigreren naar Zweden om mijn hoofd, hart en handen te verbinden in Remember Nature.

arc_vertragen_desktop
arc_vertragen_mobiel

Onze coaches

poppetje-groen

Naam v/d coach

Titel van de coach

poppetje-groen

Naam v/d coach

Titel van de coach

poppetje-groen

Naam v/d coach

Titel van de coach

poppetje-groen

Naam v/d coach

Titel van de coach

=

Onze vrijwilligers

poppetje

Naam Vrijwilliger

Titel van de vrijwilliger

poppetje

Naam Vrijwilliger

Titel van de vrijwilliger

poppetje

Naam Vrijwilliger

Titel van de vrijwilliger

=

Wij geloven
in de kracht
Van de natuur