Natuurlijk verbinden

Onze idealen

Wij zien…

dat onze veeleisende maatschappij druk uitoefent op mensen waardoor zij - vaak onbewust - de verbinding met zichzelf en de omgeving kwijtraken en zich gejaagd of gestrest voelen.

Wij geloven…

dat de zuiverende en verbindende kracht van de natuur in en om ons heen is en alles te bieden heeft om je eigen kern te vinden.

Wij gaan…

je laten ontdekken wat de natuur voor je kan doen. Vanuit een geborgen plek in de ruige Zweedse natuur ondersteunen we je persoonlijke ontwikkeling, onder begeleiding van professionele coaches en gidsen.

ontdek-je-eigen-natuur_arc_mobiel
ontdek-je-eigen-natuur_arc_curves_v2_desktop

onze waarden

Avontuurlijk

We zijn gericht op ontwikkeling van onszelf en die van anderen. Daarmee zetten we zaken in beweging. We nodigen je uit om je te ontdoen van het dagelijkse door op reis te gaan. En nieuwsgierig te worden naar wat de natuur met je kan doen.

Verbindend

Verbondenheid met jezelf, de natuur en met de ander zien we als de basis voor een harmonieus en vervuld leven. Alles wat we doen en bedenken is gericht op het bieden van deze rijke ervaring.

Eigenwijs

We doen het op onze eigen herkenbare manier en laten mensen hun eigen creativiteit vinden. Door te doen wat we doen moedigen we anderen aan om ook hun eigen pad te vinden en te houden. We geven ruimte om te spelen en je eigen wijsheid te vinden.

Levenslustig

We zijn hoopvol als het gaat om dingen bereiken. We zien het glas halfvol. We willen het leven van onszelf en van anderen verrijken. We geven mensen een diepe ervaring in de natuur waarop ze verder kunnen bouwen.

Bekwaam

We vertrekken vanuit veiligheid en respect voor ieders persoonlijke ruimte. Wij bieden ondersteuning en begeleiding van bedreven gidsen en ervaren coaches. Zodat iedereen kan ontvangen wat er nodig is.

Idealistisch

We geloven dat de natuur zuiverend en weldadig is en dat leven in en met de natuur je een betere en gezondere basis geeft om geaarde keuzes te maken in je leven. Waardoor je vrijer en grensverleggend kan zijn voor jezelf.

Wij geloven
in de kracht
Van de natuur