Onze retraites

10 daagse coachingsreis in Zweden

Kom opladen, herijken, verrijken, verbinden, vinden, spelen en helen. Herontdek het kind in jezelf én krijgt meer inzicht in wat jij nodig hebt. Kom opgeladen thuis in jezelf.

Laat de liefde stromen en herontdek jullie eigen natuur. Krijg helder waar jullie de connectie verliezen en hoe jullie die terug kunnen vinden én versterken.

Voel de energie door je lijf stromen en herontdek je eigen natuur. Krijg meer inzicht in wie jij bent. Word een avonturier en ga op liefdevolle reis naar binnen.

Ga terug naar de basis. Ontdek een hechte verbinding met de natuur en kom dichter bij je eigen kern. 10 dagen lang leef je buiten en is de natuur je spiegel.

de impact van onze retraites

Door je open te stellen en eerlijk naar jezelf durft te kijken, leveren onze retraites je diepe inzichten op over jezelf. Je komt terug bij je innerlijke natuur, jouw authentieke zijn en kan het leven leiden dat echt bij jou past. Ga voor een duurzame verandering.

Je neemt 10 dagen helemaal de tijd voor jezelf. Je gaat op reis en stapt even uit het aller daagse. Even niks ‘moeten’, niet zorgen voor, niet denken aan en geen agenda. Met alle aandacht voor jezelf en de helende natuur kom je dichter bij jouw kern. Je ontspant en wordt nieuwsgierig naar de natuur in en om je heen.

In deze veilige omgeving kom je in verbinding met gelijkgestemden. Ontdek dat je jezelf daardoor helemaal kunt openstellen. Je ervaart een diepere verbinding met jezelf waardoor je de liefde in jezelf voelt. Je leert om je hart, je hoofd en je lichaam op elkaar af te stemmen en om van daaruit te handelen. Doordat je meer ruimte en helderheid hebt, krijg je meer duidelijkheid en richting over wat je echt wilt in jouw leven. Je krijgt inzichten in jouw patronen en leert dit in de praktijk te brengen. Hierdoor ben jij in staat om authentiek te zijn en keuzes te maken die echt bij jou passen. Je kunt je doelen en dromen waarmaken en leven vanuit flow.

herontdek
je eigen
natuur