veelgestelde vragen

Zeker! Mocht je allergieën en/of dieet wensen hebben laat ons dit weten.

Wij geloven dat voeding een belangrijke rol speelt tijdens een retraite. We eten zoveel mogelijk ‘whole foods’ oftewel minimaal bewerkt biologisch eten, vegetarisch en veganistisch. We doen onze inkopen zoveel mogelijk lokaal en verzamelen planten, paddestoelen en bessen uit het bos. We vangen vis uit het meer en oogsten allerlei lekkers uit onze eigen moestuin.

In renature leven we nog meer van wat de natuur ons geeft. Je vangt, plukt of vindt zoveel mogelijk je eigen eten.

Deze twee retraites lijken in de basis op elkaar. Beide gaan voor een diepe verbinding met de natuur in en om je heen. Het grootste verschil is dat je in renature 100% in de natuur verblijft. Je bent veel bezig met je handen rondom allerlei natuur gerelateerde thema’s. Je wordt door een coach persoonlijk ondersteund bij onderwerpen die er voor jou toe doen.

Tijdens reconnect verblijf je de meeste nachten in ons gastenverblijf en slaap je enkele nachten in de natuur. De focus ligt meer op allerlei oefeningen, thema’s en sessies rondom persoonlijke ontwikkeling. De natuur speelt hierin uiteraard een belangrijke rol.

De retraites zijn voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen ervaring nodig. Voorafgaand aan je komst hebben we digitaal een intake en nemen we je verwachtingen en behoeftes samen door.

De kosten van de retraites zijn exclusief heen- en terugreis. We pikken je op van het dichtstbijzijnde treinstation of vliegveld. Per retraite geven we een reisadvies zodat we iedereen zoveel mogelijk in groepen kunnen ophalen.

Wij staan hier voor open. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je wordt bij ons 10 dagen lang door een professionele coach begeleidt. Wij geloven dat persoonlijke groei je hele leven aandacht verdient. Je hebt de mogelijkheid om aansluitend in Nederland door dezelfde coach begeleid te blijven worden. Dit zit niet bij onze prijs ingegrepen. Overleg samen met je coach wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Wij zijn net gestart met ons bedrijf en bezig om alles vorm te geven. Een van de openstaande acties is het vinden van een locatie om ons te vestigen. We zien een plek voor ons vlakbij een bos en aan een meer. We willen gemakkelijk kunnen hiken, vissen en varen. Zodra we deze plek hebben gevonden delen we dit graag met jou.

Bij het vinden van een plek streven we ernaar om iedereen een eigen slaapkamer te geven.

We houden een groepsgrootte aan van maximaal 10 deelnemers zodat iedereen de zorg en aandacht krijgt die er nodig is.

Voor iedereen die de zuiverende en verbindende kracht van de natuur wil ervaren en het avontuur met zichzelf wil aangaan om dichter bij hun eigen natuur te komen.

Na het aanmelden krijg je per e-mail een paklijst toegestuurd.

Tijdens de retraites maak je geen gebruik van telefoons, iPads, computers of horloges. We hebben een apart kluisje waar je je apparaten in kunt bewaren. Ze blijven goed toegankelijk voor noodgevallen.

Jazeker, neem contact met ons op en we bespreken samen je wensen.

kano-man-zon

AVONTUURLIJKE
RETRAITES
IN ZWEDEN

Ontdek wat de natuur voor je kan doen. Vanuit een geborgen plek in de ruige Zweedse natuur ondersteunen we 10 dagen lang jouw persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door professionele coaches en gidsen.